Het Arrangement

In Wemeldinge vindt u ” Het Arrangement”. In het monumentale pand in de Dorpsstraat kunt u kiezen uit twee volledig ingerichte studio’s. Studio Vief is gelegen aan de voorzijde van het pand. Studio Fris heeft een eigen terras en ligt aan de achterzijde. Beide kamers hebben een eigen toegang, badkamer en keukentje. Een overnachting in Het Arrangement kenmerkt zich door de verschillende arrangementen die wij aanbieden. Hier kunt u gebruik van maken maar hoeft uiteraard niet.

Wij bieden overnachtingen aan op basis van logies met de service van een B&B Wanneer u een ontbijt wenst, kunt u contact met ons opnemen, graag voor het einde van de middag, dit ivm de inkoop. We maken het graag op maat voor u klaar.

Tegenover de studio’s vindt u een leuk cafĂ© / restaurant. Vanuit de studio loopt u in 2 minuten naar de supermarkt of naar de wekelijkse (zaterdag) markt. Op nog geen 5 minuten afstand bevinden zich een ambachtelijke slager, een bakker, verschillende winkeltjes en terrasjes aan de jachthaven

De prachtige Oosterschelde bevindt zich op 5 minuten loopafstand, waar u kunt kiezen uit drie verschillende strandjes. Fietsen over de dijk met uitzicht over de Oosterschelde, varend opzoek naar zeehonden of een bezoek aan Yerseke, het dorp van de oester- en mosselvisserij, maken deze omgeving echt bijzonder.