Reviews

Booking.com reviews:

Krystyna
Krystyna
Juli 6, 2020.
5
☺Très jolie décoration, très propre!
Fientje
Fientje
Juli 5, 2020.
5
☺Leuke studio met alles erop en eraan in een mooie straat van een klein en gezellig dorp en op loopafstand naar het strand. Aardige en behulpzame eigenaars die het verblijf nog aangenamer maken door alvast Fietsen te regelen en mee te denken met andere mogelijkheden. ☹Niets viel tegen. Als ik toch een tip mag geven, zou een extra kastje fijn zijn waar je wat boodschappen kan opbergen.
Martijn
Martijn
Juni 29, 2020.
5
☺Comfortabel en met smaak ingerichte studio, voorzien van alle gemakken zoals een grote douche, op een gezellige locatie in de oude dorpstraat!
Sarolta
Sarolta
Juni 22, 2020.
5
☺Everything was super!
Marian
Marian
Juni 17, 2020.
5
☺Super mooie studio, sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken. Wij hadden de groene studio aan de achterkant met een stukje tuin erbij. De eigenaren zijn zeer gastvrij. Leuke plaats als startpunt van mooie fietstochten. ☹Eigenlijk niets.

Persoonlijke reviews:

★★★★★ GEWELDIG

20-8-2020

Wat een leuke plek om te overnachten. Marjolein & Jacco hebben het prima voor elkaar en zijn zeer gastvrij. De styling, heb ontbijt (wel extra kosten) en de service waren top. Fietsen stonden voor ons klaar, een goede tip gekregen voor een leuke route en op aanraden 2 x ergens gegeten. Nolet Vistro in Yerseke is een aanrader. We komen zeker een keer terug.

Ans & Willem

20-10-2020

Wat een heerlijke plek! Vaak in Zeeland geweest maar dit deel nog niet echt ontdekt. Vanuit het Arrangement kun je makkelijk naar Goes, Yerseke (heerlijke mosselen) en met auto is Zoutelande en of Domburg ook goed te doen. Eigenaar (Jacco) was zeer gastvrij! Marjolein niet heel veel gezien, maar ze hebben het samen goed voor elkaar. Een aanrader die we liever stil houden.

Marc & Sylvia