Reviews

Booking.com reviews:

Krystyna
Krystyna
Juli 6, 2020.
☺Très jolie décoration, très propre!
Fientje
Fientje
Juli 5, 2020.
☺Leuke studio met alles erop en eraan in een mooie straat van een klein en gezellig dorp en op loopafstand naar het strand. Aardige en behulpzame eigenaars die het verblijf nog aangenamer maken door alvast Fietsen te regelen en mee te denken met andere mogelijkheden. ☹Niets viel tegen. Als ik toch een tip mag geven, zou een extra kastje fijn zijn waar je wat boodschappen kan opbergen.
Martijn
Martijn
Juni 29, 2020.
☺Comfortabel en met smaak ingerichte studio, voorzien van alle gemakken zoals een grote douche, op een gezellige locatie in de oude dorpstraat!
Sarolta
Sarolta
Juni 22, 2020.
☺Everything was super!
Marian
Marian
Juni 17, 2020.
☺Super mooie studio, sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken. Wij hadden de groene studio aan de achterkant met een stukje tuin erbij. De eigenaren zijn zeer gastvrij. Leuke plaats als startpunt van mooie fietstochten. ☹Eigenlijk niets.
Marion
Marion
Juni 14, 2020.
☺Die Privatsphäre mit netten Service und Hilfsbereitschaft ☹Nichts

Persoonlijke reviews:

★★★★★ 26-juni-2020

Beste Marjolein en Jacco,

We hebben hier te kort kunnen genieten van jullie mooi appartement en van het prachtige Zeeland. Reden om nog eens terug te komen!

Het ontvangst en jullie manier van omgang sprak ons zeer aan en een hoogte puntje was zeker de heerlijke appeltaart door Frederique gebakken.

Wij wensen jullie veel succes met de B&B en hopen nog eens een keer te komen logeren.

Groet Belinda en Hans


★★★★★ een dikke vette 10

Wat een aangename verrassing! Wemeldinge en in het bijzonder Het Arrangement. Heerlijke plek om te verblijven en van alle gemakken voorzien. Een goede uitvalsbasis om te fietsen en een leuk / rustig deel van Zeeland te verkennen. Komen zeker terug!!

Groet uit Haarlem