Studio Fris

Slapen in Studio Fris? Deze kamer is een volledig ingerichte studio en bevindt zich aan de achterzijde van het pand. U betreedt de studio via een eigen achterdeur. De studio is licht ingericht voorzien van een goed tweepersoons bed met twee één persoonsmatrassen en een tweepersoons dekbed. Indien gewenst kunt u overnachten met 3 personen, onze zitbank kunnen wij omzetten naar een slaapbank.

De kosten per nacht bedragen €95,- excl ontbijt

De zithoek is ingericht om lekker te kunnen zitten, een boekje te lezen, een programma te bekijken of een goed gesprek te hebben onder het genot van een glaasje drankje. De studio beschikt over Wifi.

De keuken, die is voorzien van onder andere een 4 pits kookplaat en een koelkast, biedt de mogelijkheid om zelf een simpele maaltijd te bereiden. Een kopje koffie of een kopje thee kan altijd genuttigd worden door de aanwezige koffiemachine (Nespresso) en waterkoker. Wilt u niet zelf aan de slag? Dan zijn er in Wemeldinge en omgeving genoeg plaatsen waar u terecht kunt voor een lekker hapje of drankje.

De studio beschikt over een eigen keukentje, douche, wastafel en toilet.

Zeeland staat bekend om zijn zonuren. Dus hoe kun je de dag beter opstarten als met een kopje koffie op je eigen terras?