Arrangementen

Het arrangement heeft zijn naam te danken aan de vitale arrangementen die wij aan onze gasten willen bieden. Optimaal gebruik maken van de gezonde Zeeuwse omgeving. De arrangementen die wij aanbieden variëren van sport, cultuur, beauty, vitaliteit tot kunst. Wij werken met vaste partners waardoor wij er zeker van zijn dat we u kwaliteit kunnen bieden Als u gebruik wil maken van de arrangementen neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Tennis of Padel arrangement

Gasten die hun eigen vaardigheid willen verbeteren of die eens kennis willen maken met tennis,zijn bij ons op het juiste adres. Jacco, zelf jaren actief geweest op de Nederlandse tennisvelden heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij verzorgt training in de hele regio en heeft met verschillende talenten gewerkt. Gasten kunnen tegen betaling les van Jacco krijgen op de gravelbanen in Wemeldinge of op de padel banen in Goes of Kapelle. Daarnaast kunnen de gasten dagelijks gebruik maken van de tennisbaan en samen een balletje slaan. Uiteraard zijn alle materialen, zoals rackets en ballen aanwezig.


Proef Zeeland

Superleuke en leerzame rondleiding door een zeer enthousiaste, ervaren en gedreven gids. Suzanne vertelt je alles over mosselen, oesters, kreeft, de Oosterschelde en Yerseke. Zelf proeven? Ook dat kan. Wat dacht u van leuke oesterproeverij, 2 creuses en 1 platte oester in combinatie met een glaasje wijn of bubbels.


Oosterschelde arrangement

Ervaar een toffe zeildag, bedrijfsuitje of teambuilding met je vrienden, familie, collega’s of klanten op de prachtige zeiljachten bij SailForce. Jouw zeilevent organiseren we graag op maat, altijd met schipper en op sportieve kajuitzeiljachten. Een unieke ZEELAND ervaring voor jong en oud. Al ruim 13 jaar delen wij graag onze passie voor het zeilen. Wij organiseren onvergetelijke zeiluitjes voor bedrijven en particulieren, en zijn trots op onze referenties. Bij ons zeilt U…! Klik op link om deze unieke ervaring thuis alvast te beleven: film SailForce


Op het Zeeuwse doek!

Edith Snoek, populair door het hele land, woonachtig in Wemeldinge. Haar werk is te zien in vele huiskamers en galeries over de hele wereld. Het zijn contrastrijke beelden die op een herkenbare manier raken. Na het afronden van de kunstacademie, ontwikkelde zij haar eigen stijl en handschrift. Bekend zijn onder meer de doeken met meisjes en jonge vrouwen in vervreemde setting(s). Nieuw zijn haar “landschappen”die qua sfeer ook onmiskenbaar Edith zijn. Doeken met grijstonen waarin felle – contrasterende – kleuraccenten worden gecombineerd. Kennismaken met Edith en leren van Edith? Ons arrangement “Op het Zeeuwse doek” is een unieke kans om samen te werken met deze kunstenares.


Champagne Arrangement

Wil je alles te weten komen over bubbels, in het bijzonder over champagne? Wij zijn Nathalie en Simon en gaan al 8 jaar naar de champagnestreek, we hebben onze favoriete champagnehuizen en vertellen met passie en liefde over deze koning der wijnen. We geven graag uitleg over onze ervaringen, soorten champagnes, zijn geschiedenis en willen jullie laten proeven. Bij onze degustatie, proef je 5 verschillende champagnes, in combinatie met een amuse. Meer info op www.bubbels2bubbels.nl