Arrangementen

Het arrangement heeft zijn naam te danken aan de vitale arrangementen die wij aan onze gasten willen bieden. Optimaal gebruik maken van de gezonde Zeeuwse omgeving. De arrangementen die wij aanbieden variëren van sport, cultuur, beauty, vitaliteit tot kunst. Wij werken met vaste partners waardoor wij er zeker van zijn dat we u kwaliteit kunnen bieden Als u gebruik wil maken van de arrangementen neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Tennis of Padel arrangement

Gasten die hun eigen vaardigheid willen verbeteren of die eens kennis willen maken met tennis,zijn bij ons op het juiste adres. Jacco, zelf jaren actief geweest op de Nederlandse tennisvelden heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij verzorgt training in de hele regio en heeft met verschillende talenten gewerkt. Gasten kunnen tegen betaling les van Jacco krijgen op de gravelbanen in Wemeldinge of op de padel banen in Goes of Kapelle. Daarnaast kunnen de gasten dagelijks gebruik maken van de tennisbaan en samen een balletje slaan. Uiteraard zijn alle materialen, zoals rackets en ballen aanwezig.


Proef Zeeland

Superleuke en leerzame rondleiding door een zeer enthousiaste, ervaren en gedreven gids. Suzanne vertelt je alles over mosselen, oesters, kreeft, de Oosterschelde en Yerseke. Zelf proeven? Ook dat kan. Wat dacht u van leuke oesterproeverij, 2 creuses en 1 platte oester in combinatie met een glaasje wijn of bubbels.


Oosterschelde arrangement

Ervaar een toffe zeildag, bedrijfsuitje of teambuilding met je vrienden, familie, collega’s of klanten op de prachtige zeiljachten bij SailForce. Jouw zeilevent organiseren we graag op maat, altijd met schipper en op sportieve kajuitzeiljachten. Een unieke ZEELAND ervaring voor jong en oud. Al ruim 13 jaar delen wij graag onze passie voor het zeilen. Wij organiseren onvergetelijke zeiluitjes voor bedrijven en particulieren, en zijn trots op onze referenties. Bij ons zeilt U…! Klik op link om deze unieke ervaring thuis alvast te beleven: film SailForce


Elektrische fietsen

Deze twee Cortina elektrische fietsen zijn te huur voor €25 per fiets per dag. Geeft u dit op tijd bij ons aan zodat wij de accu voor u op kunnen laden. Onze prachtige omgeving nodigt uit om heerlijk te toeren. De Zeeuwse wind is op deze fietsen geen enkel probleem voor u.


Workshop “Leathers”

In het centrum van Zierikzee ligt het mooie leer atelier van Willemien Roks-Cats.
Hier ben je van harte welkom om een leuke workshop te doen met leer en zilver.
Je kan je eigen leren portemonnee, leren tas of leren woonaccessoires maken. Maar je kan ook aan de slag met zilver en bijvoorbeeld je eigen zilveren ring maken.  
Er zijn dus diverse workshops, van 2 uur durend maar ook van een hele dag.
Onder enthousiaste begeleiding ga je stap voor stap aan de slag en maak je iets moois wat je ook zeker gaat dragen en of gebruiken.
https://www.leathers.nl/